روش پخت و طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوش طعم و عطر
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آبگوشت غوره و گوجه فرنگی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش پخت و طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوش طعم و عطر
نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. و آب آن را چند بار عوض کنید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی :
گوشت گوسفند :♦: 500 گرم
نخود :♦: 87.5 گرم
لوبیا :♦: 87.5 گرم
ادویه :♦: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :♦: 1 قاشق مرباخوری
نمک :♦: قدری
غوره :♦: 200 گرم
پیاز :♦: 1 عدد
سیب زمینی :♦: 375 گرم
رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق سوپخوری
روش پخت و طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوش طعم و عطر
در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی می توانید از ۵ عدد گوجه فرنگی استفاده کنید.
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی ابتدا باید
گوشت گوسفند معمولا ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید .
همینکه به اندازه کافی پخته شد ، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید .
سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته ، سیب زمینی ها را پوست کنده در آن بریزید .
برای خوش طعم کردن آبگوشت 200 گرم غوره در آبگوشت بریزید . بعد از 20 دقیقه به سر میز ببرید .
در صورت دلخواه میتوانید آبگوشت را از مخلفات آن جدا کنید و مواد را بکوبید.